ISO 9001 kwaliteitsmanagement audits binnen de organisatie uitbesteden

Interne audits binnen de organisatie uitbesteden?

Interne ISO-audits binnen de organisatie voor ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, enz. uitbesteden is een mogelijkheid die formeel open staat voor alle organisaties.

Redenen voor uitbesteding van de interne audits te over:

  • Management dat wordt ingezet als auditor om interne audits voor een ISO 9001 managementsysteem uit te voeren wordt daar niet gelukkig van;
  • Deze interne audits leveren frustratie op bij alle partijen;
  • Interne audits worden gehouden omdat het verplicht is maar deze interne audits leveren geen praktische resultaten voor uw organisatie;
  • Voor iedereen in uw bedrijf is deze manier van intern auditeren een verspilling van tijd en geld.

Praktische aanpak interne audits

Bij uitbesteding worden interne audits uitgevoerd door onze praktische auditoren met ervaring in het auditen van managementsystemen. Zij zien de noodzaak voor het naar boven halen van goede managementinformatie die ertoe doet. Hierdoor komt een continue proces op gang om uw bedrijfsprocessen te verbeteren.
De interne audits van ISOMANAGEMENT zoeken naar verbeterpunten in uw organisatie en niet naar foute punten en komma’s in een procedure. Onze interne audits leveren resultaat op en nemen de belasting voor uw mensen weg.

ISO 9001 Interne audit uitbesteden info

Interne audit ISO 9001 uitbesteden? Probeer het een keer, uw mensen zullen u er dankbaar voor zijn. Vraag offerte en/of informatie over ISO audits uitbesteden>> Interne audits ISO 9001 kosten, informatie of offerte ….

Voor direct antwoord op uw vragen over interne audits bel met een van onze adviseurs:
bel Annelies de Jong 06 838 976 91
of Kees Kraaijeveld 06 1500 5741.